ویزای برزیل

ویزای برزیل بعنوان مجوز ورود به جمهوری فداتیو برزیل از ضروریات تور برزیل و سفر به پرجمعیت ترین کشور آمریکای لاتین محسوب می شود.

ویزای توریستی برزیل
کلیه افرادی که به قصد گردشگری و بازدید کشور برزیل ومتقاضیان تور برزیل می‌توانند درخواست ویزای توریستی برزیل نمایند. ویزای توریستی برزیل به متقاضی اجازه می دهد بمدت سه ماه در برزیل اقامت و از مکانهای توریستی و جاذبه هی طبیعی این کشور دیدن نماید واجازه‌ کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهد .ویزاهای توریستی برزیل از طریق سفارت جمهوری فدراتیو برزیل در تهران صادر می‌شود و امکان تمدید آن در کشور برزیل به هیچ وجه وجود ندارد. جهت تقاضای روادید برزیل، حضور متقاضی الزامی نمی باشد و مصاحبه انجام نمی‌گیرد و آژانس مسافرتی تفریحات می تواند بعنوان نماینده یا وکیل متقاضی نسبت به تحویل مدارک و اخذ ویزا اقدام نماید.به دلیل تعداد زیاد متقاضیان در ماه‌های تابستان و هم‌چنین قبل از تعطیلات عید نوروزو مسابقات فوتبال و جام جهانی ممکن است بررسی مدارک و صدور ویزا زمان بیشتری بطلبد. متقاضی بهتر است برای قطعی‌کردن تاریخ سفر، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.

مدارک مورد نیاز برای ویزای برزیل

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای برزیل بشرح ذیل می باشد:

الف-تکمیل فرم پنج برگی سفارت در سایت سفارت برزیل و گرفتن پرینت از تمام صفحات و ارسال الکترونیک آن و دریافت کد رهگیری از سایت

ب-ارائه اصل گذرنامه مستقل با حداقل شش ماه اعتبار از تاریخ پایان سفر

ج-ارائه اصل شناسنامه

د-سه قطعه عکس رنگی تمام رخ

ه-آدرس محل کار وسکونت

و-در صورت اشتغال به کار، مدارکی که نشان‌گر شغل و اعتبار شغلی متقاضی صدور ویزاباشد (مانند کپی روزنامه رسمی، پروانه کسب، گواهی اشتغال به کار به نام مسافر، میزان حقوق دریافتی، تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ رفت و برگشت)که می بایست ترجمه رسمی گردد

ز-در صورت اشتغال به تحصیل گواهی اشتغال به تحصیل ترجمه رسمی شده

ح-گواهی مالی و بانکی سه ماهه بهمراه تاریخ افتتاح حساب که می بایست ترجمه رسمی گردد

ط-اصل بلیط صادر شده به مقصد برزیل

ی -واچر رسمی رزرو هتل برای کل مدت اقامت در برزیل

قیمت ویزای برزیل:تماس با 02188505454و02187170

آدرس سفارت برزیل در تهران:خیابا ولیعصر-مقدس اردبیلی(زعفرانیه)خیابان بهار-نبش خیابان یکتا

www.tafrihatonline.com