ویزای هند

ویزای هند مانند اکثر کشورها بعنوان مجوز ورود به هندوستان و از ضروریات تورهند و سفر به سرزمین پر رمزوراز هندوستان بحساب می آید

ویزای هند مانند ویزای بسیاری ازکشورها توسط سفارتخانه های هندوستان صادر می گردد در ایران نیز این ویزا توسط سفارتخانه هند در ابران صادر می گردد. قوانین ورود به کشور هندوستان ومدارک لازم جهت اخذ روادید همواره از طرف وزارت خارجه هندوستان در حال تغییر است . لذا قبل از مراجعه به این سفارتخانه ودرخواست ویزا  حتما با شماره های 02188505454و02187170تماس و اطلاعات لازم را و آخرین مقررات و تغییرات جهت اخذ ویزای هند اکسب نموده   و نسبت به تهيه ويزا ی هندوستان اقدام فرمایید.

در حال حاضربرای درخواست ويزا به هر علتی مانند تجارت، سياحت ،اقامت ،تحصیل و غيره اطلاعات کامل محل اقامت مسافرومدت زمان اقامت وهدف از سفر وتعداد سفرهای قبلی به هندوستان وحتی بلیط رفت وبرگشت هند بطور کامل باید به اطلاع سفارت هند در تران برسد

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای هند

اصل پاسپورت فعلی با حداقل هفت ماه اعتبار

دو قطعه عکس تمام رخ سه در چهار

کپی از صفحه اول ودوم شناسنامه و در صورت وجود صفحه توضیحات

کپی از پشت وروی کارت ملی

تکمیل فرم مشخصات فردی شامل آدرس ،شغل،محل کار وتلفن

درج امضای مسافر روی پاسپورت که با امضای روی فرمها مطابقت داشته باشد

داشتن گذرنامه جداگانه برای هر نفر حتی نوزادان

بیمه نامه مسافرتی برای افراد بالای شصت سال

www.tafrihatonline.com