ویزای تایلند

ویزای تایلند در واقع مجوز ورود به کشور تالند است ومانند بسیاری از کشورها توسط سفارتخانه های مستقر در داخل کشور درخواست کننده ویزا صادر می شود.سفارت تایلند در ایران نیز یکی ازسفارتخانه های فعال در صدور روادید برای مسافرانیست که قصد سفر سیاحتی به تایلند دارند وروزانه صدها عدد ویزای توریستی تایلند توسط این سفارتخانه صادر وتحویل مسافران سفر تایلند می گردد.ویزای توریستی تایلند حداکثر یک هفته کاری بطول می انجامد و دارنده ویزا سه ماه فرصت دارد تا به تا یلند سفر کرده وتا یک ماه در تایلند از زیبائیهای این کشور استفاده نموده وسفری خاطره انگیز را برای خود وهمراهان به یادگار بگذارد.

  آدرس سفارت تایلند در تهران :بالاتر ازمیدان بهارستان روبروی بیمارستان- بیمارستان طرفه- کوچه استقلال- پلاک4

تلفن: 02177531433

فکس :02177532022

mail:thaiembassy-tehran.org

http://www.thaiembassy-tehran.org

مدارک مورد نیاز برای ویزای تایلند

اصل پاسپورت فعلی با حداقل هفت ماه اعتبار

دو قطعه عکس تمام رخ سه در چهار

کپی از صفحه اول ودوم شناسنامه و در صورت وجود صفحه توضیحات

کپی از پشت وروی کارت ملی

تکمیل فرم مشخصات فردی شامل آدرس ،شغل،محل کار وتلفن

درج امضای مسافر روی پاسپورت که با امضای روی فرمها مطابقت داشته باشد

داشتن گذرنامه جداگانه برای هر نفر حتی نوزادان

بیمه نامه مسافرتی برای افراد بالای شصت سال

www.tafrihatonline.com